Examen

Examenplanning

en er moet ook getoetst worden... 

Beschikbare cursusdatums

Examenplanning
In deze opleiding wordt een praktijkvoorbeeld examenroostering volgens Belgische school uitgewerkt, met verschillende begintijden voor de verschillende graden en verschillende weken voor zowel examens als projectweken en klassen die gewoon les blijven houden. Examenrooster wordt getoond met basispakket en uitgelegd met de optie‘s Modulairrooster en Periodenrooster. Kennis van deze opties is geen vereiste maar is wel een pluspunt om alle aspecten van de opleiding Examenrooster ten volle te verstaan. Het is aangeraden om de opleiding Modulair onderwijs te volgen vóór het volgen van de opleiding Examenroostering.
---------------------------------------------------------
  • Cursus > Examenplanning
  • Doelgroep > Medewerkers die examenroosters maken
  • Vooropleiding > Kennis van untis en enige ervaring
  • Niveau > Gevorderden
  • Duur > 1 dag
  • Studiebelasting > Huiswerk tussen 4 en 8 uur 


Trainingsduur en lestijden
Eén dag. De cursus duurt van 9.30 uur tot 15.30 uur. U bent vanaf 9.00 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee. 

Gewenste vooropleiding en voorkennis
Roostermakers die de Basiscursus hebben gevolgd of deze kennis verworven hebben op andere manier. Ruime praktijkervaring met Untis, inzicht in roosteringsproblematiek en ervaring met Microsoft Windows is vereist.

Kosten
€ 260,00 per persoon (vrijstelling van BTW volgens art. 44, § 2, 4° van het BTW-wetboek). Inclusief geheel verzorgde lunch, trainingsmateriaal en certificaat. Tweede cursist van dezelfde school, die pc deelt aan € 190,00.
Tijd
Deze cursus duurt van 9:30 tot 15:30. Een half uur voor de cursus is het lokaal geopend.