Opfriscursussen

Opfris Untis online

Hoe goed kent u Untis?

Test uw kennis van Untis tijdens de opfris / upgrade cursus met de grote Untis Pubquiz. Denkt u alles te weten? Meer dan 50 vragen worden u tijdens de opfris cursus voorgelegd en ja ze worden allemaal besproken zodat u na deze leerrijke en leuke dag weer helemaal bij bent!

Beschikbare cursusdatums

Upgrade / opfris
Tijdens deze cursus worden de weggezakte handelingen en de nieuwe mogelijkheden doorgenomen. Tevens kunt u uw kennis testen met leuke educatieve quizen!

Eigen gpn-bestand In het middaggedeelte is tijd gereserveerd om indien u dat wenst, naar uw eigen gegevens te kijken en de nieuwe mogelijkheden te ontdekken in de nieuwe versie. ---------------------------------------
Cursus > opfris untis
Doelgroep > roostermakers
Vooropleiding > ruime untis ervaring Niveau > gevorderden
Duur > 1 dag Studiebelasting > Huiswerk tussen 1 en 2 uur 

Trainingsduur en lestijden
Eén dag. De cursus duurt van 9.30 uur tot 15.30 uur.

Gewenste vooropleiding en voorkennis Roostermakers die de Basiscursus gevolgd hebben, of deze kennis verworven hebben op andere manier. Ruime praktijkervaring met Untis, inzicht in roosteringsproblematiek en ervaring met Microsoft Windows is vereist.

Kosten € 149,00 per persoon (vrijstelling van BTW volgens art. 44, § 2, 4° van het BTW-wetboek). Tweede cursist van dezelfde school aan € 125,00
Tijd
Deze cursus duurt van 9.30 tot 15.30. Een half uur voor de cursus is het lokaal geopend.