Optie cursussen

Pauzerooster

voor de verdeling van de toezichten... 

Beschikbare cursusdatums

Pauzerooster
Bij sommige instellingen moet in de pauzes toezicht worden gehouden over de leerlingen. Deze - vaak niet geliefde - taak zal met zoveel mogelijk rechtvaardigheid over de verschillende leerkrachten moeten worden verdeeld.
Bij het maken van een uurrooster van pauzetoezichten dient rekening te worden gehouden met pauzes van verschillende lengtes en met de beschikbaarheid van een leerkracht volgens zijn/haar normale uurrooster. Het kan ook voorkomen dat niet alle leerkrachten even vaak ingezet mogen worden. Pauzerooster houdt hier rekening mee. Het houdt ook rekening met dislocaties. Een leerkracht die in een pauze van dislocatie moet wisselen, wordt niet voorgedragen als beschikbare leerkracht voor het houden van een pauzetoezicht.
De pauzeroosters kunnen weergegeven, afgedrukt en worden opgenomen in de uurroosterweergave van de leerkracht.
---------------
  • Cursus > pauzerooster
  • Doelgroep > roostermakers
  • Vooropleiding > beginners
  • Niveau > beginners
  • Duur > 1/2 dag
  • Studiebelasting > Huiswerk tussen 1 en 2 uur 


Trainingsduur en lestijden
1/2 dag. Onder cursusdata ziet u of deze opleiding ingelegd is in de voormiddag of in de namiddag.
De voormiddagsessie duurt van 9.30 uur tot 12.00 uur. Vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee. De namiddagsessie duurt van 13.00 uur tot 15.30 uur.
Online: aanvang 9.00 - 11.30 pauze van 10.15 - 10.30.

Gewenste vooropleiding en voorkennis
Roostermakers die de Basiscursus gevolgd hebben, of deze kennis verworven hebben op andere manier. Enige praktijkervaring met Untis, inzicht in roosteringsproblematiek en ervaring met Microsoft Windows is vereist.

Kosten 
€ 120,00 per persoon (vrijstelling van BTW volgens art. 44, § 2, 4° van het BTW-wetboek). Inclusief geheel verzorgde lunch, trainingsmateriaal en certificaat.
Tijd
Deze cursus duurt van 9:30 tot 12.00. Een half uur voor de cursus is het lokaal geopend.