Opfriscursussen

Opfris Untis 2 daagse Antwerpen

meer opfris en een lager tempo, ideaal voor beginners... 

Beschikbare cursusdatums

2-daagse Upgrade- en opfriscursus
Deze opleiding is gericht naar uuroostermakers die nog niet lang met Untis werken. Deze opleiding is ook ingericht voor de uurroostermakers die naast de nieuwigheden van Untis, ook terug een grondige heropfrissing willen van de kennis die gedurende het schooljaar op de achtergrond is geraakt.
Untis biedt weer talloze, nieuwe mogelijkheden die u een enorme tijdswinst kunnen opleveren en natuurlijk ook voor betere roosters zorgen!

Opfrissen
Het op peil brengen van uw Untis-kennis, zodat u met frisse moed het volgende lesrooster gaat maken. O.a. volgende items komen aan bod :
opstarten nieuw lesjaar
koppelen van lessen
plannen van klasseraden en vergaderingen
handmatig plannen en fixeren
snel lokalen ruilen

Het gebruiksgemak van de wat minder bekende mogelijkheden van de plandialoog.Trainingsduur en lestijden
Twee dagen. De cursus duurt van 9.30 uur tot 15.30 uur. U bent vanaf 9.00 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee. 

Gewenste vooropleiding en voorkennis
Roostermakers die de Basiscursus gevolgd hebben, of deze kennis verworven hebben op andere manier. Enige praktijkervaring met Untis, inzicht in de roosteringsproblematiek en ervaring met Microsoft Windows is vereist.

Kosten
€ 450,00 per persoon (vrijstelling van BTW volgens art. 44, § 2, 4° van het BTW-wetboek). Inclusief geheel verzorgde lunch, trainingsmateriaal en certificaat. Tweede cursist van dezelfde school aan € 295,00 , die pc deelt € 225,00.

Tijd
Deze cursus duurt van 9:30 tot 15:30. Een half uur voor de cursus is het lokaal geopend.