Overig

Manueel en plandialoog

het moeilijkste onderdeel, nader bekeken...

Beschikbare cursusdatums

Handmatig inroosteren & Plandialoog.
Untis bevat vele functies die u helpen bij het inplannen, verschuiven en ruilen van lessen en het zoeken naar geschikte lokalen en/of docenten. Vanwege de veelheid aan hulpmiddelen, vereist het leren omgaan met dit krachtige instrument de nodige aandacht. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor de roostermaker met weinig praktijkervaring.
De cursus bestaat uit een afwisseling van demonstraties en gelegenheid om zelf te experimenteren. Er is met name aandacht voor het sneller doorzien van de (on)mogelijkheden van een rooster. U oefent met eenvoudige of meer uitdagende probleemstellingen.
------------------------------------------
  • Cursus > manueel roosteren
  • Doelgroep > roostermakers
  • Vooropleiding > enige untis ervaring
  • Niveau > beginners
  • Duur > één dag
  • Studiebelasting > Huiswerk tussen 4 en 6 uur 


Trainingsduur en lestijden
Eén dag. De cursus duurt van 9.30 uur tot 15.30 uur. U bent vanaf 9.00 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee .

Gewenste vooropleiding en voorkennis
Roostermakers die die de basisopleiding gevolgd hebben, of deze kennis verworven hebben op andere manier. Enige praktijkervaring met Untis, inzicht in roosteringsproblematiek en ervaring met Microsoft Windows is vereist.

Kosten
€ 260,00 per persoon (vrijstelling van BTW volgens art. 44, § 2, 4° van het BTW-wetboek). Inclusief geheel verzorgde lunch, trainingsmateriaal en certificaat. Tweede cursist van dezelfde school, die pc deelt aan de halve prijs.
Tijd
Deze cursus duurt van 9:30 tot 15:30. Een half uur voor de cursus is het lokaal geopend.